EDIH Cassovium na podujatí BlockchainDay 2024

Publikované:
BlockchainDay

3. októbra 2024 sa v Maďarsku konala konferencia BlockchainDay 2024, na ktorej naše konzorcium EDIH Cassovium aktívne prispelo do medzinárodnej hybridnej panelovej diskusie. Hlavným posolstvom podujatia bola spolupráca ako nevyhnutný predpoklad pre dosiahnutie spoločných cieľov v oblasti digitálnych inovácií.

Konferencia prilákala odborníkov a lídrov z rôznych krajín, ktorí mali možnosť spoznať najnovšie národné a medzinárodné projekty súvisiace s technológiou blockchain a umelou inteligenciou. Účastníci si vypočuli inšpiratívne prezentácie a zúčastnili sa diskusií o trendoch, ktoré ovplyvňujú našu budúcnosť a formujú svet digitálnych inovácií.

EDIH Cassovium v panelovej diskusii na tému Význam siete EDIH v členských štátoch Európskej únie reprezentoval Gabriel Semanišin, prodekan pre rozvoj a riadenie kvality Prírodovedeckej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Diskusia posilnila význam spolupráce prostredníctvom zdieľania znalostí a cenných pohľadov v oblasti digitálnej transformácie.

Ďakujeme Blockchain Hungary Association a CTRIA – Centrálnej zadunajskej regionálnej inovačnej agentúre za pozvanie a za výborne zorganizované podujatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email